Wij willen samen met jou een ketchup op de markt brengen. Samen kiezen betekent meer kans op succes en zo meer kansen voor de boeren die de ketchup maken.

Daarom uiten we het initiatief nu onder de projectnaam The Ketchup Project!

Maar het initiatief moet een echte merknaam krijgen. Een merk dat staat voor kwaliteit, voor gezondheid en duurzaamheid. Maar ook voor samen doen, voor een eerlijk product, voor een merk dat de hele leverketen op zijn kop zet!

We starten met een ketchup, maar dit willen we natuurlijk samen met jou en andere boeren snel opvolgen met andere producten. Andere ketchups, andere sauzen of zelfs andere voedingsproducten zoals muesli of jam.

Alles onder dezelfde vlag, met hetzelfde principe:

Wij helpen boeren om een hoogwaardig product te lanceren. Op een markt waar ze normaal geen toegang toe hebben. Met een productieproces dat ze normaal niet kunnen betalen en geen kennis van hebben. En met hun eigen versproducten waar nu nog een groot deel van wordt weggegooid.

Zo voegen we meer waarde toe aan hun verse groenten en fruit. Deze extra inkomsten gaan rechtstreeks naar de boer; iedere euro die jij als koper betaalt, komt bij de boer en zijn gemeenschap terecht.

The Ketchup project team heeft een aantal namen bedacht. En deze lijst vullen we tot 3 juni aan met namen die worden ingezonden en door deze groep worden geselecteerd.

Stem vanaf 3 juni via deze pagina op jouw favoriet!

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van de naam en andere kenmerken van ‘s werelds eerste open source voedingsproduct? Laat dan hier je mailadres achter.

 

Heb je zelf nog een briljante naam in gedachten? Stuur deze dan tot uiterlijk 2 juni naar name@theketchupproject.nl

Namenlijst tot nog toe: