Het Team

Wij zijn Thomas Sykora, Anne Janssens, Birte Ketting en Sjoerd Dijkstra. Gedreven ondernemers die met veel plezier werken aan The Ketchup Project en andere initiatieven die bijdragen aan een betere wereld.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons dan op info@theketchupproject.nl. Wij vinden het heel leuk om met je in contact te komen!

THOMAS is van huis uit filmmaker en werkt freelance voornamelijk voor NGO's. Daarnaast is hij initiatiefnemer bij Schoonschip,de duurzaamste drijvende woonwijk van Europa. Thomas inspireert vele mensen in zijn omgeving met creativiteit en duurzaam doen. Hij richt zich op het marketing stuk van de ketchup.
ANNE is onderneemster in windenergie bij de Windcentrale maar richt zich nu full-time op het realiseren van The Ketchup Project. Haar overtuiging is dat dit model flinke impact kan hebben op boeren in ontwikkelingslanden (70% van de bevolking!) en op verduurzaming van landbouw in het algemeen. Anne coördineert The Ketchup Project.
BIRTE is grafisch ontwerpster met een achtergrond in design cultures. Ze richt zich op het ontwikkelen van de online omgeving en communicatie van The Ketchup Project. Mede door haar stages bij DUS Architects en een project bij Starters4Communities is ze erg geïnteresseerd geraakt in sociale duurzaamheid: bottom-up initiatieven, co-creatie en communities, met als achterliggende gedachte gebruik te maken van het sociaal kapitaal om een duurzamere maatschappij te creëren.
SJOERD is Duurzaamheids Marketeer bij DSM en oprichter van The Winddrinker. Sjoerd heeft jarenlange ervaring met het bedenken van businessmodellen om water en voedsel problemen in Afrika op te lossen. Hij constateerde dat veel boeren met dezelfde problemen kampen en bedacht een visie als basis voor het Ketchup Project. Sjoerd heeft een adviserende rol binnen het project.