Niet zomaar een Ketchup
Ketchup van The Ketchup Project is niet zomaar een ketchup...
Het is een ketchup met de unieke, volle smaak van zongerijpte, gedroogde tomaten. De tomaten worden in z’n geheel gebruikt, omdat juist de pitjes en velletjes de ketchup zo’n rijke smaak en mooie structuur geven.
Naast tomaten (200gr per 100gr ketchup) voegen we slechts een paar (biologische) ingrediënten toe: azijn, ui, knoflook, zeezout en ingedampt rietsuikersap. Niets kunstmatigs en geen geraffineerde suikers. Puur genieten dus van de Keniaanse zon in een potje!
We hebben de ketchup ontwikkeld met Michelin-ster chef Mohsine en we hebben de ketchup publiek getest in een blinde test met 4 ketchups onder 320 deelnemers: 78% verkoos The Ketchup Project tot de lekkerste!
Naast tomatenketchup hebben we smokey tomatenketchup ontwikkeld. Deze ketchup is licht-pittig en kruidig van smaak. Lekker bij een BBQ, quiche, (vega)burger of tosti!
Daarnaast hebben we ketchup gemaakt van mango’s.
Mangoketchup? Jazeker! Heerlijk bij een kaasplankje, (vega)burger of als marinade voor Oosterse gerechten.
Wil je graag recepten ontvangen? Vraag ernaar via info@theketchupproject.nl onderaan deze pagina